Quickly supply alternative strategic theme areas vis-a-vis B2C mindshare. Objectively repurpose stand-alone synergy via user-centric architectures.

FOLLOW US ON:

Get in touch!

Fusce varius, dolor tempor interdum tristiquei bibendum service life.

147/I, Green Road, Gulshan Avenue, Panthapath, Dhaka

EF MANŞON

HDPE EF MANŞON (ELEKTROFÜZYON MANŞON):

HDPE EF Manşonlar elektrofüzyon yöntemi ile yapılan birleştirmelerde kullanılan bir ek parçadır. HDPE boruları alın kaynak yöntemi uygulanmayan alanlarında birleştirmek üzere kullanılır. Tüm hat üzerinde her boru arasına bir adet hdpe ef manşon eklenerek kullanılır. Çapları aynı olan iki HDPE boru, hdpe ef manşona yerleştirilir ve bu ek parçanın içindeki rezistanslarla verilen akım ile birlikte eriyerek her iki borunun birbirine yapışması sağlanır.

Kullanım Alanları: Ürünlerin birleşimin de kaynak olarak sıklıkla kullanılan hem de kaynak işlemini daha kolay hale getirmek ve hat aralarında oluşan arızalı kısımlara daha hızlı müdahale edebilmek adına kullanılmaktadır.

yildizpolietilen.com altyapı ürünlerinde güvenli alışverişi yüksek kalite ve uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Hdpe Ef Manşon arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Avantajlı fiyatlar, hızlı kargo ile teslimat ve güvenli alışveriş ile aradığınız boru ve ek parçaları Türkiye’nin en büyük online altyapı ürünleri alışveriş sitesi yildizpolietilen.com’da.

Hemen Sipariş Ver. Fırsatları Kaçırma!