Quickly supply alternative strategic theme areas vis-a-vis B2C mindshare. Objectively repurpose stand-alone synergy via user-centric architectures.

FOLLOW US ON:

Get in touch!

Fusce varius, dolor tempor interdum tristiquei bibendum service life.

147/I, Green Road, Gulshan Avenue, Panthapath, Dhaka

EF DİRSEK °90

HDPE EF DİRSEK (ELEKTROFÜZYON DİRSEK):

HDPE boru hattının yönünü değiştirmek için tasarlanmış elektrofüzyon dirsek birleşim parçasıdır. HDPE hattı projelerinde belirtilen açılara uygun olarak 30, 45, 60 ve 90 derece standart açılarda veya daha çeşitli açılarda üretilerek hatların dönüşlerinde kullanılmaktadır. Talebe uygun olarak daha özel açılarda da üretim gerçekleştirilebilir. HDPE Ef dirsek, elektrofüzyon birleştirme yöntemi ile genellikle entegre ısıtma elemanları içerir ve elektrofüzyon kontrol ünitesine bağlandığında HDPE malzemelerini eritip birleştirir, güçlü ve sızdırmaz bir bağlantı sağlar.

Kullanım Alanları: Boru hattının yönünü değiştirmek gerektiğinde, su ve gaz dağıtım sistemlerinde yaygın olarak kullanılır.

yildizpolietilen.com altyapı ürünlerinde güvenli alışverişi yüksek kalite ve uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Hdpe Ef Dirsek arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Avantajlı fiyatlar, hızlı kargo ile teslimat ve güvenli alışveriş ile aradığınız boru ve ek parçaları Türkiye’nin en büyük online altyapı ürünleri alışveriş sitesi yildizpolietilen.com’da.