Quickly supply alternative strategic theme areas vis-a-vis B2C mindshare. Objectively repurpose stand-alone synergy via user-centric architectures.

FOLLOW US ON:

Get in touch!

Fusce varius, dolor tempor interdum tristiquei bibendum service life.

147/I, Green Road, Gulshan Avenue, Panthapath, Dhaka

1

24+

HDPE Altyapı Sistemlerinde Deneyim

2
about_1_shape1
Yıldız Polietilen Hakkında

Geniş Ürün ve Üretim Yelpazesi

2008 yılında HDPE Boru ek parçaları imalat firması olarak, İvedik Org. San. Bölgesinde kurulmuş olan Yıldız Polietilen firmamız; üstün nitelikli ekip ruhuna sahip, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kendisini sürekli yenileyen bir marka değeri olarak YP Fittings’i hayata geçirmiştir.

about grid icon1

Uluslararası Memnuniyet

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini aşmak için çalışırız. Onların memnuniyeti, bizim için en önemli başarı kriteridir.

about grid icon2

Alanında Lider

Çalışanlarımızla birlikte güçlü bir ekip oluştururuz. İş birliği ve dayanışma, başarıya giden yolda en önemli değerlerimizdendir.

Teknolojik gelişmeleri takip ederek kendisini sürekli yenileyen bir marka;

Yıldız Polietilen olarak 2008 yılında Başlayan yolculuğumuzda yalnızca ürünlerimiz ile değil müşterilerimize sunduğumuz çözümlerle de sektörde yenilik olmayı hedefledik Ankara’dan başlayarak Kırıkkale de genişleyen tesislerimizle birlikte içme suyu ve doğal gaz parçaları üretiminde sadece Türkiye’nin değil dünya genelinde pek çok ülkenin ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz Kalite ve yenilikçilik her bir ek parçamızda buluşuyor

Yıldız Polietilen, geçmişinde 30 yıllık ticari tecrübe ve birikimlerin mihengi olarak 2008 yılında polietilen içme suyu ve doğalgaz ek parçaları alanında müşterilerine “çözüm ortağı” olma misyonu ile Ankara Ostim Organize sanayinde temelleri atılmış, özel saha imalatları, spigot ek parçalar ve konfeksiyon imalatı ile sektöre yeni bir soluk olmuştur.

Kuruluşundan sonra kısa sürede imalatlarını ve kapasitesini hızla büyüterek 2011 yılında Kırıkkale Organize Sanayinde 10.000 m2 alan üzerine 2.500 m2 kapalı alanlı yeni fabrikasını inşa etmiş, 20 adet 200 gramdan 30 kilograma kadar plastik enjeksiyon üretim hattı ile 32 mm den 315 mm e kadar spigot ek parça imalatı, 20 mm den 1600 mm e kadar konfeksiyon imalat kapasitesine ulaşmıştır.

 “For the Best” “En iyisi için” mottosu ile Kaliteyi ve en iyisini müşterilerine sunmak için çalışan Yıldız Polietilen, 2018 yılında yine Kırıkkale Organize Sanayinde 10.000 m2 alan üzerine inşa edilmiş 4.000 m2 kapalı alanlı ikinci fabrikası ile kapasitesini ve kalitesini artırmaya devam ederek bu fabrikada Uluslararası Akredite Laboratuvar, 15 adet plastik enjeksiyon, çelik flanş, galvaniz ve plastik işleme merkezlerini kurmuştur.

2021 yılında 200 gramdan 40 kilograma kadar 35 adet Plastik enjeksiyon makinesi ile 20 mm den 630 mm kadar spigot ekparça, 20 mm den 1600 mm e kadar Elektrofusion Manşon, 2.500 mm e kadar Çelik flanş ve 1600 mm e kadar konfeksiyon ekparça ve özel kollektör imalat kapasitesine ulaşmış ve Elektrofusion Ek Parça imalatına başlamıştır.

15. Yılında Yıldız Polietilen’i bugünlere ulaştıran 43 yıllık tecrübenin mirası olarak,

Toplamda 25.000 m2 alan üzerine inşa edilmiş 9.000 m2 kapalı alanlı, 46 adet 200 gramdan 70 kilogram kapasiteye sahip Plastik enjeksiyon hattı ile 630 mm. e kadar spigot ek parça, 1.600 mm. e kadar Elektrofusion Manşon – Elektrofusion ek parça ve Servis Te imalat hattı, 2.500 mm işleme kapasitesine sahip Çelik Flanş hattı, 1.600 mm. e kadar her türlü özel ve Konfeksiyon ek parça imalat hattı, 2.000 m2 Depo – Sevkiyat alanı ve Uluslararası Akredite laboratuvarı ile Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip, Türkiye’nin her noktasına, başta Avrupa, Asya, Afrika, Körfez ülkeleri olmak üzere 54 ülkeye ürün ve hizmet göndermekteyiz.